Over de praktijk

Mijn naam is Marieke van Kampen – Ypma, en ik ben sinds 2004 diëtist. Na 10 jaar in (onder andere) de ouderenzorg gewerkt te hebben was het tijd om een eigen praktijk te starten. Ouderen hebben mijn speciale aandacht. Ik heb heel veel ervaring met deze doelgroep en weet als geen ander wat de behoeftes, wensen en problemen binnen deze doelgroep kunnen zijn. Sinds oktober 2016 heb er ik een collega bij, Feline Jurgens. Ons werkgebied is de hele Bollenstreek en omgeving. Omdat we veelal kwetsbare ouderen zien, komen we vaak bij mensen thuis.

Ik ben gewend  samen te werken met andere disciplines, bijvoorbeeld arts, thuiszorg, fysiotherapeut en logopedist. Met Marente, Buurtzorg, Allerzorg heb ik een goed samenwerkingsverband. We hebben korte lijnen en weten elkaar goed te vinden voor overleg.

Ook werk ik samen met GoFysio in Lisse. Samen zijn we een workshop/presentatie aan het ontwikkelen over gezond en fit ouder worden.

Ik ben er van overtuigd dat een goede samenwerking tussen de verschillende behandelaren zorgt voor een snellere verbetering van gezondheid en/of kwaliteit van leven.

marente-ref-f4cKnipselBuurtzorg2KnipselGO